rust, luxe en dynamiek

Dromen aan zee

In juni 2015 is het Masterplan Havengebied Breskens vastgesteld. Hierin zijn de ambities voor de ontwikkeling van het havengebied bepaald. De voornaamste doelen hierbij zijn de realisatie van een viscentrum met daarin o.a. een visserij- experience, de uitbreiding van de jachthaven en herontwikkeling van de huidige bedrijfsbebouwing naar appartementsgebouwen, met daaraan gekoppeld ruimte voor (havengerelateerde) bedrijvigheid, detailhandel en horeca.

Om tot een architectuurbeeld te komen dat specifiek is voor het havengebied van Breskens is gezocht naar een interessante mix van de twee belangrijke designprincipes. De nautische en industriƫle kenmerken worden afgewisseld doorheen het gebied. Deze diversiteit is van toepassing zowel voor de drie havendammen als voor de gebouwen zelf.

De sfeer van het gebied straalt een stoer, maritiem en industrieel karakter uit. Dit wordt zowel voor de bebouwing gehanteerd als voor de inrichting van de openbare ruimte.

Gebouw Mistral zal als eerste in de verkoop gaan. Schrijf u in via onderstaande button en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Inschrijven