Het uitzicht is nergens mooier

Met trots presenteren wij Beaufort Breskens.

Fase één in de herstructurering van het Havengebied in Breskens betreft de realisatie op de Westhavendam van het project Pharos Residence met in totaal 159 appartementen, welke inmiddels allemaal zijn verkocht.

Het project Beaufort is de volgende fase. Beaufort wordt gerealiseerd op de Middenhavendam en grenst aan de oevers van de Westerschelde, op steenworp afstand van de Noordzee, de jachthaven en het bruisende Breskens.

Beaufort voorziet in een ruime verscheidenheid aan appartementen. We laten u graag kennis maken met Beaufort en al haar mogelijkheden.

Bekijk onze online brochure

interessante mix van de twee belangrijke designprincipes

Masterplan Havengebied Breskens

Om tot een architectuurbeeld te komen dat specifiek is voor het havengebied van Breskens is gezocht naar een interessante mix van de twee belangrijke designprincipes. De nautische en industriële kenmerken worden afgewisseld doorheen het gebied. Deze diversiteit is van toepassing zowel voor de drie havendammen als voor de gebouwen zelf.

De sfeer van het gebied straalt een stoer, maritiem en industrieel karakter uit. Dit wordt zowel voor de bebouwing gehanteerd als voor de inrichting van de openbare ruimte.

Schrijf u in via onderstaande button en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Inschrijven