Online en overzichtelijk

De procedure

Kans maken op zo'n fijn appartement aan zee?
Hieronder vindt u de procedure uitgelegd. De verkoop is gestart!

We bevinden ons nu in stap 4!

Schrijf u in!

Uw account

Om in aanmerking te komen voor een appartement in het project Beaufort dient u een account aan te maken. Klik daarvoor op 'inschrijven' en maak eenvoudig uw account aan. U ontvangt een e-mail waarin u uw eigen wachtwoord kunt instellen. Klik vervolgens op bevestigen en uw persoonlijke account is een feit!

Inschrijven

selecteer uw favorieten!

De interessefase

Heeft u zoals omschreven in de vorige stap uw account aangemaakt? Dan kunt u vanaf nu uw favoriete type selecteren en opslaan. Dit kan nog tot zondag 13 maart.

In de week van 14 maart zijn wij bezig met de laatste puntjes op de i. Want op vrijdag 18 maart zal de Pre-Sale starten. Hoe? Dat leggen we graag in stap 3 uit!

Vanaf vrijdag 18 maart

Pre-Sale

We zijn gestart met de Pre-Sale van de appartementen. Vanaf nu kunt u uw favoriete bouwnummers aan ons bevestigen of doorgeven, indien u dat nog niet heeft gedaan. Belangrijk hierbij is dat uw persoonlijke account compleet is, wat betekent dat alle vragenlijsten zijn ingevuld en al uw documenten zijn aangeleverd. Enkel bij complete aanmeldingen zal ons verkoopteam uw inschrijving beoordelen.

Vergeet niet om uw woningenkeuze te bevestigen. Dit kunt u doen in uw account bij woningselectie. Vergeet niet op opslaan te klikken.

Alles voor elkaar? Dan nemen we na sluiting van de Pre-Sale op korte termijn contact met u op!

Selecteer uw appartementen!

vrijdag 24 juni 2022

Start verkoop!

De bouwnummers worden vanaf een nader te bepalen datum toegewezen. Iedereen die aan de Pre-Sale heeft meegedaan heeft voorrang. U ontvangt vanzelf bericht van de makelaar of u het appartement van uw voorkeur heeft toegewezen gekregen of dat u wellicht op een reservelijst staat.

Heeft u onze Pre-Sale gemist? Geen paniek. Na deze exclusieve Pre-Sale zal de start van de officiële verkoop plaatsvinden. Net als de Pre-Sale wederom online. Echter gelden hierbij dezelfde voorwaarden – zo worden enkel volledige accounts door ons in behandeling genomen. Van volledig ingevulde vragenlijsten tot alle gewenste documenten – double check uw account en klik daarna op 'opslaan'. Zo bent u verzekerd van uw deelname en maakt u kans op uw droomappartement in Beaufort!

Verkoopinformatie

Am Rittersberg 12 | 40595 Düsseldorf
+49 (0)211 3023 7046
Oranjeplein 2 | 4511 CL Breskens
+31 (0)117 385 080
Ledelplein 8 01 | 4501 BM
Oostburg Grote Kade 27-002 | 4511 AT Breskens
+31 (0)117 454 526