Sanitair en Keuken

Sanitair

Het interieur van een appartement zegt veel over de bewoners.
Het weerspiegelt karakter en persoonlijke stijl. Daarom is het toekomstige interieur medebepalend bij de aankoop van uw nieuwe appartement in Mistral. Standaard worden de badkamers en toiletten voorzien van fraaie grootformaat vloertegels van 45 x 45 cm en grootformaat wandtegels van 60 x 30cm. Het luxe sanitair is van Villeroy & Boch, de kranen van Hansgrohe.

Ook in het verkoopcentrum vindt u een uitgebreide opstelling van de (keuze) mogelijkheden. De adviseurs helpen u graag bij uw persoonlijke wensen en keuzes.
Zo stelt u, met deskundig advies, het appartement van uw dromen samen!

In de showroom van Alsan Valcke Eeklo worden luxe pakketten aangeboden en kunt u uw appartement, indien u dat wenst, verder aanpassen aan uw eigen wensen.

Keuken

De appartementen van Mistral zijn voorzien van mooie keukens. Mooi is echter heel persoonlijk en voor iedereen anders. Daarom worden u verschillende keuzemogelijkheden geboden.

In het verkoopcentrum zijn enkele basis keukenopstellingen te bekijken.
De basis keukenopstelling is voorzien van een composiet aanrechtblad met inductiekookplaat, rvs-recirculatieafzuigkap, koelkast met vriesvak, inbouw- combi-oven en vaatwasser.

Naast de mooie basisopstelling heeft u verschillende opties om de keuken nog verder te personaliseren. Zo kunt u kiezen uit verschillende kleuren, materialen en apparaten.