Type 1 (L) / Type 1sp (L)

De warme uitstraling, de luxe, het weidse uitzicht, de lichtinval, de grote buitenruimtes en de bijzondere plek. Allemaal factoren die het wonen in Levante mooi maken. De gebruikte materialen, de terugliggende gevelvlakken en de markante vloerlijnen creëren een speels effect. Dat alles in warme zandachtige kleuren die een natuurlijke verbinding maken met de omgeving.

De weldoordachte appartementen van Levante zijn ontworpen met specifieke aandacht voor licht en ruimte. Levante bestaat uit 42 ruime 3-kamer-appartementen, verdeeld over 3 types variërend van circa 91 tot 94 m2. Elk appartement heeft veel daglicht en geniet optimaal van het weidse uitzicht over land en zee. Bijzonder is ook de hoeveelheid buitenruimte, elk appartement heeft een riant balkon of terras. Aan de ene kant heeft u vrij zicht over de voormalige handelshaven en de Westerschelde, aan de andere kant over de groene parkachtige omgeving op de Middenhavendam.

Wonen in zoveel licht, met het unieke weidse uitzicht, een eigen parking en vlakbij het bruisende Breskens. Dat maakt Levante uniek!