Online en overzichtelijk

De procedure

Kans maken op zo'n fijn appartement aan zee?
Hieronder vindt u de procedure uitgelegd.

We bevinden ons nu in stap 1!

Schrijf u in!

Uw account

Om in aanmerking te komen voor een appartement in het project Beaufort dient u een account aan te maken. Klik daarvoor op 'inschrijven' en maak eenvoudig uw account aan. U ontvangt een e-mail waarin u uw eigen wachtwoord kunt instellen. Klik vervolgens op bevestigen en uw persoonlijke account is een feit!

Inschrijven

selecteer uw favorieten!

De interessefase

Heeft u zoals omschreven in de vorige stap uw account aangemaakt? Dan kunt u vanaf nu uw favoriete type selecteren en opslaan.

Wanneer eenmaal de Pre-Sale is gestart, maakt u zodoende als eerste kans op dit type appartement. Doe er dus uw voordeel mee!

Pre-Sale

In deze fase zijn we gestart met de Pre-Sale van de appartementen. De indicatieve verkoopprijzen zijn bekend. Vanaf nu kunt u uw favoriete bouwnummer aan ons doorgeven. Belangrijk hierbij is dat uw persoonlijke account compleet is, wat betekent dat alle vragenlijsten zijn ingevuld en al uw documenten zijn aangeleverd. Enkel bij complete aanmeldingen zal ons verkoopteam uw inschrijving beoordelen. Vergeet niet om bij de woningen-selectie de vraag of u mee wilt doen met de Pre-Sale in te vullen.

Alles voor elkaar? Dan nemen we op korte termijn contact met u op!

Start verkoop!

In deze fase zijn de definitieve verkoopprijzen bekend. De bouwnummers worden toegewezen. Heeft u onze Pre-Sale gemist? Geen paniek. Na deze exclusieve Pre-Sale zal de start van de officiële verkoop plaatsvinden. Net als de Pre-Sale wederom online. Echter gelden hierbij dezelfde voorwaarden – zo worden enkel volledige accounts door ons in behandeling genomen. Van volledig ingevulde vragenlijsten tot alle gewenste documenten – double check uw account en klik daarna op 'opslaan'. Zo bent u verzekerd van uw deelname en maakt u kans op uw droomappartement in Beaufort!